4 Mayıs 2011 Çarşamba

Açılışı yapıyorum!


Herkese merhaba!

Ne yapsak, etsek diye düşünülen günlerin ardından, hepinizin yardımlarıyla ve benim birazcık aklımı çalıştırmamla, bu blog ortaya çıktı.

Daha önce de dediğim gibi, ya her hafta ya da 2 haftada 1 bir konu yolluyor olacağım. Konular sürpriz olacak, önceden sakın kopya istemeyin!

Konular hem buradan hem de OkuyanKedi blogundan duyurulacak.

Hepsine katılacaksınız gibi saçma kurallar elbette yok.

Fakat,

Eğer yazınızın bu blogda yer almasını istiyorsanız, size belirtilen süre sonunda okuyankedi@yahoo.com adresine göndermeniz gerekir. Böylece yazınız burada yer alır, altına da herkes yorum yapar. Merak etmeyin, hepimiz nazik ve iyi niyetli insanlarız, sadece düşündüklerimizi yazarız yorum olarak (:

Burada yayınlanmasın ama sen oku derseniz, yayınlanmasını istemediğinizi belirterek bana yine mail atabilirsiniz.

İlk konu yarın akşam burada olacak! Yazmak için tahminen 30dk-1 saat arası vaktiniz, bana yollamak içinse 1 haftanız olacak.

Her hafta birinci seçelim mi diye düşünüyorum. Açıkçası pek emin olamıyorum. Eğer seçmeye karar verirsek, her hafta aramızdan biri jüri olabilir. Birinci seçecek olursak da en erken 1 ay sonra buna başlayalım derim ben. Bir süre alışalım bu yeni oyuna (:

Bu konuda sağ kenara ufak bir anket koyuyorum, cevaplarsanız sevinirim.

Şimdilik bu kadar.

Yarını bekleyin!

7 yorum:

  1. Hadi bakalım ilk adımı attık :)
    Gelsin yarın :)

    YanıtlaSil
  2. Arkaplan, yazı vs. nasıl olmuş? Göz yormasın istedim. Ne dersiniz bayanlar?

    YanıtlaSil
  3. Ben, ilk günden şeytanın avukatlığına başlamak istemem ama, yarışma mantığı çalışma ile taban tabana zıttır. Ayrıca, seçim demek seçicinin de olması demektir ki bunun için gereken yetilere sahip kaç kişi var? Bir de bir şeyi anlamadım, yazmak için yarım saat süre ama yollamak için bir hafta???

    YanıtlaSil
  4. Konuyu yolladıktan yarımsaat sonra sizden yazıları istemem imkansız olduğu için böyle bir durum var. Şöyle ki, bu tarz çalışmalarda süre kısıtlaması oluyor. Üslup, yazım kuralları vs. çok önemli değil. Önemli olan o yarım saat ya da bir saat içinde aklınıza gelenleri kağıda dökmek. Ben konuyu belirleyip bloga koyucam. Siz elbette vakit bulduğunuzda bu çalışmayı yapacaksınız. Yaparken de kaç dakikada belirtilmişse, o süreye uyarak. O bir hafta sonunda herkes bana yollayınca yazdıklarını, ben de bloga koyacağım.
    Yarışma konusu ise ben ikilemdeyim. Yazmak için motivasyona olabilir. Biz kimiz ki seçelim birinciyi derseniz, zaten burada eğlenmek için bir şeyler yapıyoruz. Sonucunda madalya yok. Bu yüzden çok ciddiye almadan o haftanın en beğenilen yazısını seçebiliriz, eğer bu yönde bir karar alınırsa.

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı olsun, görsel olarak sade ve hoş olmuş..

    YanıtlaSil
  6. Eline sağlık! :) Hadi bakalım... Bence 1. seçilip seçilmemesi çok da önemli değil. Keyif için yapılan bir çalışma olduğu için kimsenin alınıp gücenecek hali de yok. Çoğunluğun isteğine göre ben her şeye uyarım. Sevgiler, herkese kolay gelsin!

    YanıtlaSil
  7. Sabırsızlıkla bekliyoruz :)

    YanıtlaSil