5 Mayıs 2011 Perşembe

Konu 1


Herkese merhaba! 

İlk konumuz oldukça eğlenceli ve gelecek günlerde yapacaklarımıza nazaran oldukça kolay. Sakın korkmayın, hepsinden keyif alacaksınız bence. Uzatmadan konuya ve detaylara geçiyorum.

Süre: 45 dakika
Ne zamana kadar bana mail atabilirsiniz?: Haftaya bugüne kadar yani 12 Mayıs son gün, sonra da yollasanız sorun olmaz aslında ama 1 hafta içinde olursa çok sevinirim.

Konu: Yukarıda gördüğünüz hayvancık Madagaskar'da yaşamakta. Buraya petshoplardan birinde satılmak için getirilmiş. Sağ kafesinde yavru kediler, sol kafesinde şapşal ama sevimli köpek yavruları var. Onun en güçlü silahı ise insanlarla konuşabilmesi ve bir an önce bu sıkıcı yerden kurtulup onu çok sevecek sahibine kavuşmak istiyor. Onun kendini gelen müşterilere pazarlaması konumuz. Sizden 45 dakika içinde bu hayvanın ağzından, gelen insanları onu satın almaları için ikna etmenizi isteyeceğim. Dış görünüşü ortada, davranışları, neler yer, ne sever, ne yapar kısmı ise size kalmış. Düz yazı ya aklınıza gelebilecek herhangi bir şekilde yazabilirsiniz.

Sorularınız için yorum yazabilir ya da okuyankedi@yahoo.com'a mail atabilirsiniz.

İyi eğlenceler.

9 yorum:

  1. Resmen arkadaşı gördüm sıçtım. Değil yazı yazmak uyku uyurmuyum bilmiyorum. Tabii okuyan kedi olursa arkadaşı da böyle olur. Anlaşıldı okuyan kedinin yorum yazamamasının sebebi.
    SIÇIRGAN KEDİ

    YanıtlaSil
  2. Bu arkadaşın cinsi cibilliyet ismini ya da türünüde biz mi uydurucazz.
    Mesela Köttükontohorenk ? Yiyeceği de Munzur yaylası yeşil yer elması kökü olabilir mi ?
    ARKADAŞ ISIRIYOO MUUU ?

    YanıtlaSil
  3. Arkadaş bence ısırmıyordur. Zaten ufak tefek bir şey. Isırığından bir şey olmaz. Evet hakkındaki her şeyi uydurabilirsiniz (:

    YanıtlaSil
  4. Off ya garibime nasıl yüklenmişler? Oysa çok şeker o! Görürsünüz o çirkin ördek yavrusu nasıl bir kuğuya dönüşecek...

    YanıtlaSil
  5. Konuşuyor bu minik hayvancağız.Alın bence.Hem arkadaş olur size.Geceleri dertleşir,sohbet edersiniz.İnsanlar gibi dinlememezlik edip arkasına bakmadan gitmez.Daha vicdanlıdır günümüz insanlığına nazaren.

    Sizin gözyaşlarınızla hüzünlenir.Sevincinizle mutlu olur.Biricik bir dosttur.Çirkin ve biçimsiz görünüşünü kendine dert edipte tasalanmaz.Hayatla barışıktır.Bir şeyler öğretebilirsiniz ona.Ders çalışırken size yardımcı bile olabilir.Hatırlamanız gerekenleri zihnine not alır.Güzin ablalık yapar size anlayacağınız.

    Yetmez mi?

    YanıtlaSil
  6. Şaka Bir Tarafa da;
    Ben bir aşağıdakini yazardım bulunduğu yere;
    HAKİKİ SEVGİYLE BESLEDİĞİNİZ de
    KONUŞTUĞUNU ve GÜZELLEŞTİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ...

    YanıtlaSil
  7. Ben kesinlikle kanardım bu kısacık tanıtım yazısına (:

    YanıtlaSil
  8. Yazarolucak bu kız, ne kadar güzel yazmışsın! Bunu da herkesin yazısıyla birlikte bloga koyucam!

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil